Політика конфіденційності та використання персональних даних.

1. Надаючи свої персональні дані на сайті Інтернет-магазину kkb.com.ua при реєстрації або оформлення замовлення, заповненні анкети, при акцепті оферти Покупець дає Продавцю свою добровільну згоду на обробку, використання (в тому числі передачу) своїх персональних даних, а також інформацію про споживчі вподобання та покупки в магазинах Продавця, відповідно до Закону України від 01 червня 2010 року № 2297- VI «Про захист персональних даних» без обмеження терміну дії такої згоди. Персональні дані Покупця обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

2. Мета обробки персональних даних. Дані, які надає Покупець під час Реєстрації або розміщення Замовлення через Сайт будуть використовуватися для обробки Замовлень на придбання Товарів, отримання інформації про замовленні, відправки телекомунікаційними засобами зв'язку (по електронній пошті, за допомогою мобільного зв'язку) рекламних пропозицій, інформації про акції, розіграші, спеціальних пропозиціях або будь-який інший інформації про діяльність Продавця або його партнерів, в інших комерційних цілях.

3. Власником персональних даних є Інтернет-магазин kkb.com.ua

4. Продавець гарантує конфіденційність і захист персональних даних Покупців.

5. Покупець дає право Продавцю здійснювати обробку його персональних даних, в тому числі: включати персональні дані в бази даних (без додаткового повідомлення про це), здійснювати безстрокове зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у міру необхідності). Продавець зобов'язується забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані третій стороні (крім передачі даних комерційним партнерам, особам, уповноваженим Продавцем на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, в тому числі операторам мобільного зв'язку, службам поштового зв'язку або кур'єрської доставки, контакт-центрів, рекламним агентствам, а також на запит компетентних органів державної влади у встановлених законом порядку).